11 aprilie 2013

APEL



 APEL
- STEJAR EXTREMA URGENTA -

            Pe data de 09.04.2013 B.O. al Filialei 1 Slatina s-a adresat dumneavoastra cu mesajul de a participa la mitingul care se va organiza pe data de 19.04.2013 in Piata Universitatii din Bucuresti.
            Va anuntam ca pentru acesta activitate au existat initial un numar de 25 membrii care isi exprimasera dorinta de a participa, dar care pe parcurs au cam inceput sa bata in retragere unul cate unul.
             Exista si posibilitatea de a va contacta telefonic, dar nu o vom face, nici eu ca presedinte si nici secretarul filialei, din doua motive:
              - lipsa posibilitatilor financiare, pana la acesta data  si-au achitat cotizatia un numar de 6 (sase) membrii de sindicat, nu mai vorbesc de restantierii pe anul 2012 care sunt intr-un numar considerabil;
              - din mandrie si demnitate - prea mult ne-am rugat de dumneavoastra sa participati la actiunile sindicale.

              VRETI SA AVETI INTERES IN REZOLVAREA PROBLEMELOR NOASTRE HAIDETI SA ACTIONAM IMPREUNA, DE CE ASTEPTATI SA VA REZOLVE PROBLEMELE ALTII (PRINCIPIUL STATULUI DUPA PERDEA).

              DACA NU VRETI NU VA OBLIGA NIMENI - DAR NICI NOI MEMBRII B.O. SI NINI EU NU AM NICIO OBLIGATIE FATA DE TINE.

              Daca nu suntem uniti nu se va rezolva nimic. Fiecare dintre noi decide daca doreste sa ramana in continuare bataia de joc a fostilor si actualilor guvernanti.
              Este un apel adresat dumneavoastra tuturor pe care va rog sa-l transmiteti cunstintelor, colegilor si prietenilor din Sistemul National de Aparare.
              Ar fi mare pacat sa sa ratam si de data aceasta, mai ales cand au inceput sa ,,curga,, alte decizii revizuite.

                 Presedintele Filialei 1 Slatina si
                 Vicepresedinte zona SV
                 Col.(rt.) DOGARU DUMITRU