24 iunie 2013

COMUNICAT



IN ATENTIA TUTUTROR MILITARILOR IN REZERVA SI IN   RETRAGERE, MEMBRII SI NEMEMBRII AI SCMD, ORI AI  ANCMRR, APARTINAND MAPN, MAI, SRI, STS, CARE AU PRIMIT SI VOR PRIMI DECIZII DE REVIZUIRE A PENSIEI, CU UN CUANTUM  MAI  MIC DECAT CEL  INCASAT  PANA  IN  PREZENT


               Solicitam tuturor camarazilor, sa nu renunte la contestarea oricarei decizii primite de la Casa de Pensii Sectoriala -MApN, MAI, SRI, STS.
           Decizia se contesta initial-in termenul de 30 de zile, dupa stampila postei, de la data primirii, la Casa de Pensii Sectoriala, urmand a se continua in instanta.

   Va informam ca procesele membrilor de sindicat, suspendate anul trecut, vor  fi repuse pe rol, urmand ca instantele sa se pronunte asupra cererilor noastre. In acest sens va aducem la cunostinta, ca nu vom renunta la acestea, decat in situatia promulgarii  Legii Pensiilor Militare Ocupationale.
 Urmare nenumaratelor decizii privind pensiile, va sugeram sa va pastrati cu mare grija cupoanele de pensie. O sa constatam ulterior de ce si de cate, calcule si contestatii ne scapa. Puteti verifica suma ce o va trece casa de pensii in "Decizia de recuperare a sumelor acordate necuvenit ca drepturi de asigurari sociale", cu suma real incasata de catre fiecare dintre noi si eventual a le dovedi ca au gresit.