6 iulie 2011

In atentia tuturor membrilor SCMD si a celor interesati


Riposta SCMD in justitie, in Parlament si in media, din ultima luna, a alertat Puterea portocalie, care a inceput sa-si puna ministrii si tucalarii lor la lucru:

1.     Esuand pe moment in incercarea de a sterge prin Constitutie sau prin recursul in favoarea legii hotararile de tribunal in favoarea noastra, domnul ministru Predoiu a apelat la metoda comunista a discutiei de la om la om, convocand judecatorii din judete. La sfarsitul saptamanii trecute a fost la Ploiesti si de trei ori in discursul domniei sale in fata judecatorilor prahoveni a lansat ideea ca nu le poate mari lefurile datorita cresterii pensiilor militarilor. Sugestia este foarte clara: sa nu mai dea verdicte in favoarea SCMD pentru ca din cauza noastra nu le cresc lefurile!...
2.     De la ministrul Apararii Nationale  a emanat decizia catre comandantii unitatilor, pentru a provoca ura cadrelor active impotriva rezervistilor, ca va fi imposibila alinierea salariala la NATO din 2012, datorita balastului reprezentat de pensionarii militari, din cauza carora bugetul statului a fost supraincarcat.
3.     Dl. Mihai Iliescu ii prosteste pe ANCMRR-isti ca pe vremea fanariotilor: sa semneze tabele sa-si ceara singuri zbiltul, adica propria executie, sa le trimita sultanul mai devreme deciziile de revizuire, nu in noiembrie-decembrie, ca sa poata actiona in justitie si sa castige mai repede. Mai mult, din ianuarie vor avea de platit mai putin retroactiv. De ce? Fiindca s-au declarat de acord cu decapitarea si si-au cerut belirea pensiilor mai devreme decat prevedea OUG 1/2011. Grav e ca se gasesc indivizi care nu gandesc si executa (adica semneaza tabelele).
4.     In urma atacurilor noastre pe ideea ca cei care trec in rezerva acum, la 50-55 de ani nu vor beneficia de pensie pana la 65 de ani - barbatii si 63 de ani - femeile, pentru ca sunt civili, dl. Igas, escamotand adevarul si anume ca prin abrogarea Legii 179/2004, politistii nu mai primesc gradul militar la pensionare, a avansat un proiect de OUG care stipuleaza si pentru functionarii publici (fosti militari din MAI) varsta de pensie la 60 de ani.
5.     Daca sunteti atenti, veti constata ca s-a declansat ofensiva de anulare a hotararilor tribunalelor, de aplicare a revizuirii si regularizarii si asupra categoriilor socio-profesionale prevazute de HG 737, adica asupra colegilor nostri de suferinta, diplomati, parlamentari, piloti civili, grefieri, etc., care si-au pierdut, ca si noi, dreptul la proprietatea legitima, fiind discriminati prin Legea 119/2010.

Pe cei care gandesc ii asteptam in continuare alaturi de noi. Celorlalti…Dumnezeu sa le lumineze mintea si sa le indrume pasii!...

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,