26 iulie 2010

IN ATENTIA CONDUCERII CENTRALE A SCMD SI A FILIALELOR

Asistam toti membri de sindicat, de o lunga perioada de timp la un schimb de replici, pareri si critici de toate felurile, pe bloguri, facute de tot felul de insecte( tauni, anonimi, giuliani, scorpioni, tantari, soparle, etc,) in spatele carora se ascund unii dintre noi, fara a avea curajul de a-si declina identitatea. Acest lucru dovedeste lipsa de curaj si asumare a celor afirmate. Exceptie fac cativa: dnii. col. Burcu, Stramb, Neacsu si d-na Elena, restul din cati sunteti fratilor ce urmariti, nu va ganditi ca tot ceea ce scrieti este citit nu numai de membrii de sindicat si nu da bine acestuia ?
Va plangeti ca nu ne vin membrii la inscriere, cum sa vina cand vad ceea ce vad? Cum sa vina subofiterii si maistriii militari cand le prefigurati un viitor mai bun , voi tot felul de insecte, mari specialisti in calculul viitoarei pensii, dupa nenorocita lege, cu normele ei cu tot!

Este perfect adevarat, vizibil si din stratosfera, ca in sindicat lucrurile nu merg cum trebuie, dar noi, in loc de critici si mistocareli, ce facem, cu ce propuneri concrete venim, sa imbunatatim activitatea , pentru realizarea unui plan unic de actiune-despre care e drept, nici conducerea centrala nu prea vrea sa auda !?

Prin pozitia noastra nu vrem sa suparam sau sa jignim pe nimeni, dar consideram ca s-a mers prea departe, mai mult rau faceti acestui sindicat! Luati de val, ne-am indepartat de adevatatul nostru scop. Nu vedem cu totii umilinta l-a care suntem supusi, de la venirea bocului la putere? Cei care ati crezut in minciuna cu plafonul de 3000, v-ati inselat!
La fel si in cuvantul generalului oprea!

Am ramas singuri-si prin noi insine trebuie sa facem totul pentru a stopa UMILINTA la care suntem supusi sistematic, de la venirea la putere a CIUMEI PORTOCALII!

Cine, in afara de noi s-a pronuntat, de la promulgarea Legii119/2010 si a proiectului de norme? NIMENI.
Sprijinitorii nostrii, atatia care au fost, au dat bir cu fugitii!

Ce s-ar intampla in cazul unor eventuale alegeri? Curtoazie, de la sublim la ridicol! Azi nu prezentam interes, dar maine vom fi o forta, daca vom fi mari, tari si vom avea lideri care sa fructifice unitatea, capacitatea si experienta noastra.
Daca vom fi invinsi, nu vom muri, vom lovi, precum bumerangul, pe cei pe care ne-au trimis pe centura societatii!
Cadruplul Basescu, Boc, Udrea, Oprea, la care se adauga partidul consilierilor juridici (numai judecatori nu pot fi numiti) ai curtii constitutionale, sunt ADEVARATII nostrii DUSMANI! Impotriva lor trebuiesc dirijate atacurile si eforturile noastre.
JOS cu ei, numai astfel ne putem capata, intai drepturile si apoi ONOAREA si DEMNITATEA, pentru ca PATRIA am pierdut-o cand ei ne-au condamnat pe noi la MOARTE!
Sunt voci care doresc sa recreem personalitati ale trecutului glorios-TUDOR VLADIMIRESCU,TEPES, HORIA, CLOSCA ori CRISAN, altele vor un nou Miron Cosma.
Noi nu vrem asta, consideram ca avem un sindicat care, cu noi , cu tara-provincia- poate si trebuie sa STOPEZE aceste lucruri, aceasta campanie denigratoare si distrugatoare, nu numai a noastra, ci a NEAMULUI ROMANESC!
Si am putea continua cu multe, mai amare, mai dure, ne oprim aici.

Apropo, ,,taunele” , aproape toti am facut parte din randurile „PCR”, nu a fost si nu este o rusine sa o recunoastem, dar nu am fost si nu suntem „imputiti”, cat priveste casta noastra-daca faci parte din ea- poate ar trebui sa afli ca 98% dintre noi au facut parte din acesta, unii din convingere, unii din oportunitate, iar altii din constrangere, caci altfel accesul nostru in cariera s-ar fi oprit cel mult la comandant companie-echivalenta. Sa-ti amintim ca acel partid –fara a fi nostalgici- ne-a facut ceea ce suntem azi, ne-a construit-prin munca noastra, e drept- locuintele in care locuim azi si ne- a creat statutul social care ne-a asigurat traiul onorabil noua si familiilor noastre, dar mai mult decat atat a creat avutia pe care emanatii revolutiei au transferat-o subtil din averea poporului si a noastra, in buzunarele lor? Din acest motiv se opun azi cotei de impozitare progresiva. Iar noi. neobisnuiti sa miscam in FRONT, inca ne certam, inca nu avem curaj sa ne pronuntam.


Supunem atentiei, Bucurestiului si filialelor, directiile si caile de actiune care ar trebui incluse in Planul Unic de Actiune, care ar trebui discutat, VOTAT, si devenit litera de lege, carte de capatai. In niciun caz rezumat la capitolul discutii, barfe, VREMEA VORBELOR A TRECUT, SA TRECEM LA FAPTE, DOMNILOR. Nu uitati ca ne apropriem de prima aniversare. Putem sa avem iarasi DEMNITATEA , ONOAREA SI PATRIA, pe care am avut-o, si mai mult decat atat! Uitati-va catre HARCOV, daca tara ne-a lasat, poate maine va avea nevoie de noi! Emanatii vor prospera si vor fugi spre alte meleaguri, noi vom ramane aici, stanca si pavaza. Caci, cu un comandant suprem care si-a negociat mandatul fiicei de parlamentar european, cu al popei Tokes, vicepresedentia acestuia la Parlamentul European, cu drepturile minoritatilor, pe care majoritarii nu le au si a dialogat-probabil stie mai multe limbi decat a declarat pina acum, asta ar explica mai multe- fara casca, fara translator, in tara lui, tinut secuiesc-ne intrebam ce a priceput, s-a voit Balcescu cu Kosot( stiti doar rezultatul acestora-unii istorici spun si azi ca datorita limbii n-au facut un pact istoric, valabil), care poate fi viitorul tarii astia?
DIRECTII DE ACTIUNE

1.Identificarea si contactarea fortelor politice care sunt dispuse sa ne sprijine, dar si determinarea solicitarilor si pretentiilor acestora.
2. Sprijinirea partidelor de opozitie-fara conditii- pentru realizarea numarului de semnaturi-iar daca vi se pare implicare politica, numai semnarea de catre noi , eventual familii si cunoscuti-pentru MOTIUNEA DE CENZURA POPULARA, care sa duca la caderea si schimbarea guvernului.
3. Sprijinirea tuturor fortelor politice care sunt dispuse sa concure la suspendarea actualuui presedinte.
4. O campanie agresiva pe posturile de televiziune, R1TV, Realitatea, Antena 3, OTV si altele, numai cu acoperire nationala, unde sa spunem Tarii, cine am fost, ce am facut pentru ea, ce ne fac guvernantii azi, la ce umilinte ne supun.
5. O campanie agresiva in presa scrisa, in cotidianele de larga audienta, avand acelasi obiectiv ca la pct. 4.
6.Contactarea liderilor sindicatelor bugetare si stabilirea unui plan comun de actiune, dar inainte de acesta determinarea obtinerii sprijinului scris, ori public pentru revendicarile noastre.
7. Constituirea Grupului de juristi-echipei-pe care am putea sa o facem publica pe blogul intern-si stabilirea de catre acestia, in acord cu reprezentantii nostrii, am cere Bucurestiului paritate cu provincia, adica mai muti oameni din teritoriu-sa nu spun altfel, capitala cred ca are membii de sindicat cat o regiune istorica, se stie apatia dvs. domnilor pentru ..nu e traba mea, si intocmirea planului de masuri juridice, concomitent cu popularizarea! Nu trebuie sa asteptam nici 25 octombrie, nici alta zi ca sa ne apucam de lucru.
8.Insusirea si propagarea recomandarii, de catre toate forurile noastre , ca niciun pensionar militar sa nu faca cerere de recalculare a pensiei in baza Legii 119/2010.
9.Trecerea urgenta la negocieri-Bucurestiul sa lase deoparte toate orgoliile, sa nu uite ca asta este vointa noastra, chiar daca nu-i place, cu ANCMRR, FMR, si oricare altele, realizarea concilierii, in vederea stabilirii de obiective comune de actiune; ba chiar si actiuni comune.
10. Reluarea contactelor cu MapN, Mi, SRI-prin membrii nostrii ce apartin de aceste structuri, in scopul recunoasterii sindicatului nostru ca partener de dialog, dar si a drepturilor de cadre militare in rezerva, mai mult decat atat, ei sunt cei care trebuie sa ne impuna guvernantilor, clasei politice si presedintelui.
11.Convocare urgenta a CNR-poate largit-nu ca Alba Iulia, unde nu numai sa vorbim, ci sa fim si ascultati, nu numai sa discutam, ci si sa adoptam HOTARARI. La intalnire sa fie invitat presedintele Romaniei.

Acestea sunt cateva din directiile care consideram ca ar trebui sa ne calauzeasca! Sigur sunt si altele, si mai multe detalii. Ganditi-le, puneti-le pe hartie, sticla, hai sa le dezbatem, hai sa ne schimbam pana nu e pre tarziu! Altfel camarazii carora le-am luat cotizatia, le-am dat speranta, vor fi dezamagiti! Sa facem acum cand mai putem face ceva.
Nu suntem adeptii iesirii in strada, nici ai lui 25 octombrie, care ar fi prea tardiv.Dar nici nu vrem sa le excludem din lupta noastra sindicala.
Incheiem cu speranta ca demersul Filialei Olt, Slatina, este unul benefic si cei care il lecturati, aderati la el.
Avem onoarea sa va salutam camarazi!