7 iulie 2010

ULTIMILE STIRI

VA ADUCEM LA CUNOSTIINTA URMATOARELE DECIZII ALE BIROULUI OPERATIV SLATINA

1. Filiala Slatina, OLT, se alatura colegilor din intreaga tara, activi si in rezerva ori in retragere, in marea durere provocata de tragedia de la Tuzla si transmit coondoleante colegilor si familiilor celor disparuti! DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA!
Lansam cu acest prilej un semnal de alarma catre clasa politica si conducerea Ministerului Apararii Nationale-pe care inca il scriem cu litere mari.
Reforma personalului in sistemul militar trebuia terminata-asa cum s-a stabilit initial-in 2002. Cu anul 2003 trebuia sa inceapa dotarea ARMATEI cu tehnica si tehnologie moderna, conforma standardelor NATO. Acum ar fi trebui sa se afle catre final!
Nici reforma personalului nu s-a terminat atunci, nici programele de inzestrare n-au inceput. Ati taraganat si iata unde s-a ajuns. Uitati-va cate MIGURI- dupa ce le modernizasera evrei-au cazut. Ca si de resursa umana v-ati batut joc si de tehnica. Nu va mai aducem aminte ca ati cedat GRATIS cazarmile, ca ati facut pomeni statelor „sarace” gen presedintele Constantinescu care a donat Georgiei, zeci de mii de echipament-chipurile devenit atipic, in conditiile in care noi aduceam masiv second hand ! Priviti cu ce tehnica intervine ARMATA la inundatii-VECHE-poate chiar din perioada imediata a ultimului razboi mondial. Asta in timp ce voi le radeti soldele cu 25%, iar veteranilor le excludeti pensia din randul celor ocupationale.
Riscati sa distrugeti fundamentul STATULUI ROMAN MODERN-ARMATA!

OPRITI AFRONTURILE, REDATI-NE ONOAREA, VIN VREMURI GRELE PENTRU TARA!

2. Adresam condoleante familiilor indurerate a Secretarului filialei Caransebes a SCMD, Lt. Cdor (r) Nicolae Geogian Stroe si a sotiei sale Maria Geogian Stroe, disparuti tragic,in urma inundatiilor din jud Caras-Severin! DUMNEZEU SA-I IERTE!

3. Felicitam filiala Botosani pentru modul profesionist, pentru ca nu au uitat ca au fost militari-atunci cand PATRIA i-a parasit si a avut nevoie de ajutorul lor, pentru implicarea si organizarea in limitarea efectelor inundatiilor catastrofale din acest an.

4. Suntem alaturi de familiile victimelor inundatiilor si facem un apel fierbinte pentru toti membri filialei noastre sa ajute fiecare, dupa masura si posibilitate sinistratii. Sugeram astfel, donatiile in conturile deschise in acest sens, la teledoanele organizate si la punctele creeate de autoritatile publice si locale.